Solinge Coaching & Therapie

Solinge Coaching & Therapie is opgericht door Monica van Solinge.

Ik ben GZ psycholoog en gecertificeerd psycholoog aangesloten bij het NIP en de NVGzP. 

Na klinische psychologie aan de Vrije Universiteit te hebben gestudeerd heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van individuele therapie, coaching en trainingen bij bedrijven en non-profitorganisaties, zowel in Nederland als in het buitenland (o.a. Azie). 

Daarnaast heb ik opleidingen en cursussen gevolgd o.a. de opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog.
Ik ben geschoold in de cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, EMDR, ACT, oplossingsgerichte therapie & coaching en heb ik mij verdiept in andere therapeutische technieken, zoals mindfulness based therapy (een combinatie van oosterse meditatie technieken en westerse psychologie), Emotionally focused therapy, en schema therapie.

Ik werk vanuit een holistisch perspectief. Alle aspecten, zowel het mentale, het fysieke, het emotionele alsmede hetgeen je drijft / en wie je bent zijn van belang . Om in balans te zijn en voor optimale prestatie en levensgeluk neem ik al deze gebieden mee in de begeleiding.  

​Sins mijn 16e heb ik mij verdiept in meditatie en  Oosterse filosofie (o.a. Kashmir Shaivaism en Vedanta) hetgeen mij gevormd heeft in zowel mijn levensvisie als in mijn werk als psycholoog en coach. 

NIP reg. nr: 214011
BIG reg. nr: 09919630025
AGB code Zorgverlener : 94-012063
AGB code praktijk: 94-59537